Inhouse Technicus
LGA Engineering
Ghent, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

FunctieomschrijvingVerantwoordelijk voor de voorbereiding en rivisie van de machines.Als Technical Engineer sta je in voor de analyse van technische problemen.

Technische vragen beantwoorden van de ingenieurs en advies gaan verstrekken aan klanten.U rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf.

ProfielBachelor of Master in een technische richting.Affiniteit met metaalbewerkingmachines is een groot voordeel.U spreekt vloeiend Nederlands en hebt kennis van het Engels.

AanbodSterk brutojaarsalaris aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverkzering, hospitalisatieverzekering)Deze organisatie investeert in opleidingen voor hun werknemers, waarbij u zelf kan aangeven welke je graag zou willen volgen.

Diverse verticale en horizontale doorgroeimogelijkheden, ook naar andere departementen, zodat u ook op lange termijn de nodige uitdaging zal vinden.

U komt terecht in een bedrijf met open cultuur en zeer aangename werksfeer waar veel aandacht wordt besteed aan het welzijn van de werknemers.

Heeft u interesse in deze veelzijdige functie binnen deze organisatie? Solliciteer dan zeker voor deze opportuniteit.Stuur u cv naar bs met vermelding van de referentie : AD-7570

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier