Project manager
Whoohoo
Gent, Belgium
2 dagen geleden

Over de functie

Als project manager ga je appartementen aan de kust van A tot Z coördineren.

Je gaat instaan voor de bouwheer om het project klaar te maken voor uitvoering en opvolging. Dit betekent dat je de plannen krijgt van architect en studiebureau.

Je gaat daarbij de plannen nakijken en proactief de fouten en mogelijke problemen behandelen. Het bedrijf is dan ook gekend om hun proactieve manier van werken, waardoor er veel tijd wordt gewonnen bij de uitvoeringsfase.

Deze aanpassingen worden teruggestuurd naar architect en / of studiebureau. Je maakt daarbij ook de budgettering en lastenboeken verder op.

De bouwheer ga je als project manager verder gaan vertegenwoordigen door werfvergaderingen te leiden en controle op de werf te gaan behandelen.

Functie eisen

Als project manager heb je reeds als projectleider gefunctioneerd langs de aannemers- of projectontwikkelaarszijde.

 • Je beschikt over een master industrieel ingenieur bouwkunde
 • De studiefase maar ook de uitvoeringszijde interesseren jou enorm
 • Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier