Austin Bright - .NET Consultant
Austin Bright
Leuven, Vlaams-Brabant, Belgium
4 dagen geleden
source : Jobg8

De zaakvoerders vonden deze consultancy organisatie hebben reeds decennia ervaring in de sector en zagen een probleem in de huidige consultancy markt :

Young potentials die behandeld worden als een nummer en geen aandacht krijgen voor hun persoonlijke doelstellingen waardoor zij hun drive en potentieel verliezen.'

Daarom hebben zij besloten hier verandering in te brengen en zijn ze vanaf januari dit jaar van start gegaan met hun eigen bedrijf in Leuven.

Enkele maanden later hadden zij al hun eerste vaste medewerker in dienst en ze zijn nu nog verder op zoek naar versterking.

Wil jij aan de slag in een consultancy waar je niet enkel voor je klanten maar ook voor het bedrijf zelf een tastbare bijdrage kan leveren en waar je reële doorgroeimogelijkheden krijgt?

Functie

Je zal op opdrachten werken bij klanten in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg. Er wordt hierin zoveel mogelijk rekening gehouden met je woonplaats.

Je doorloopt hier een stevige leerschool waardoor je hier kan groeien naar de hoogste niveaus binnen .NET.

Je groeit zowel horizontaal als verticaal mee met het bedrijf. Met de juist inzet kan je hier groeien naar het management van het bedrijf.

Profiel

Je bent een enthousiaste .NET ontwikkelaar met een echte passie voor het vak en je wilt deze passie uiten in een organisatie waar je nog een echt verschil kan maken en waar er naar je geluisterd wordt.

Je hebt minstens een eerste ervaring waarin je een goede kennis hebt opgebouwd van C#, ASP.NET, REST / SOAP, TFS en WPF. Bij voorkeur heb je ook kennis van Web technologieën.

Aanbod

Je komt terecht in een kleine maar groeiende organisatie met interessante groeimogelijkheden. Je staat hier mee aan de start en kan hier deel uitmaken van het toekomstig management.

Er wordt gewerkt met sterke opleidingsbudgetten die je vrij kan spenderen om zowel hard als soft skills te trainen. Naast je professionele groei is ook je persoonlijk ontwikkeling van belang.

Ook het behalen van certificaten wordt gestimuleerd en vergoed door het bedrijf.

Je komt terecht in een hecht team dat meer is dan enkel collega's van elkaar. Om ook vriendschapsbanden te smeden wordt er regelmatig genoten van een café bezoek en elk jaar wordt een vakantie naar het buitenland georganiseerd.

Je krijgt een aantrekkelijk verloningpakket dat bestaat uit een brutoloon naar ervaring en kennis, een Mercedes A klasse (met AMG-pakket), tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, netto vergoeding, GSM-abonnement van EUR 50, laptop, opleidingsbudget (1 maandloon).

Heb je interesse in deze vacature?

Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via onderstaande knop.

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier