chauffeur rijbewijs b personenvervoer m/v
Randstad
Zeebrugge, West-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M / V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein.

Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters.Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning.

Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

qualification

Vanaf 21j is het volgens de wet mogelijk om personenvervoer uit te voeren. Daarbij is twee jaar rij-ervaring als chauffeur B ook belangrijk omwille van veiligheidsredenen in het kader van dit personenvervoer.

Daarnaast hebben we nog enkele andere verwachtingen.Je bent in de eerste plaats een uitstekende chauffeur. Bovendien ben je, door je grote verantwoordelijkheidszin, een meerwaarde voor de havenarbeiders die je vervoert.

Je kan je makkelijk aanpassen aan de verschillende werkroosters. In bezit zijn van een medisch rijgeschiktheidsattest is een pluspunt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier