Studenten gezocht voor supermarkten Gent
Daoust NV
9000 Gent
6 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Zin om op een flexibele manier ervaring op te doen?

Als pionier in interim sinds 1954, stelt Daoust Interim u tijdelijke opdrachten voor bij klantbedrijven. Een interim job laat u dus toe om gevarieerde professionele opdrachten uit te oefenen in meerdere organisaties om zo een sterke en veelzijdige ervaring op te bouwen.

Deze tijdelijke opdrachten kunnen verschillend zijn in duur (een dag, een week, een maand, meerdere maanden ) en sector.

Job description

Wij zijn op zoek naar werklustige studenten die graag een centje willen bijverdienen. Wij hebben een groot aantal supermarkten onder ons clienteel in en rond Gent.

Voor deze supermarkten zoeken wij studenten die kunnen bijspringen in de weekends of in de vakanties of eventueel ook 1 of 2 dagen in week.

Je takenpakket bestaat voornamelijk uit rekken vullen en klanten helpen. Eventueel afwisselend met wat kassa werk.

Searched Profile

Ervaring is een plus maar geen vereiste.

Je moet de Nederlandse taal goed beheersen.

We offer

Wij bieden een leuke studentenjob aan in een leuk team. En proberen jou steeds te plaatsen bij een supermarkt in jouw buurt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier