Lab Technician Antwerp refinery
ExxonMobil
Antwerp Area, BE
5 uur geleden

Job beschrijving

Het onlangs vernieuwde labo op onze Antwerpse Raffinaderij ondersteunt de productie processen : voortdurend worden er analyses uitgevoerd op tussen-en eindstalen, volgens een duidelijke structuur zodat de kwaliteit van afgeleverde petro-chemische producten optimaal is.

Met focus op een nauwkeurige uitvoering van o.a. distillaties, gaschromatografie, UV, XR, , zijn ook verwerking, beoordeling en rapportering onderdeel van ons laboratorium kwaliteitstraject.

Job vereisten

We zijn op zoek naar een tijdelijke nieuwe collega met een professioneel bachelor diploma chemie die in dagdienst wenst te werken met een tijdelijke arbeidsovereenkomst.

Jij bent / hebt

Een stevige persoonlijkheid : nauwkeurig, gemotiveerd, sterk in administratie en leergierig met zin voor initiatief. Sterk in het stellen van prioriteiten.

Een teamplayer met een behoorlijke dosis flexibiliteit. Oog voor veiligheid.

Ons aanbod

Wij bieden jou een interessante en uitdagende functie in een zeer gestructureerde werkomgeving. Je kan rekenen op continue aandacht voor jouw individuele ontwikkeling.

On the job" trainingen zullen dienen om jouw vakkennis aan te vullen en op peil te houden. Wij bieden eveneens een zeer aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Werklocatie : Antwerpen Raffinaderij, Polderdijkweg 3, Haven 447 te 2030 Antwerpen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier