Web Developer
CTRL F IT Hasselt
Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Je wordt ingezet als Full Stack Developer en voert de programmatie uit binnen verschillende online projecten voor verschillende grote automerken.

Dankzij jouw ervaring bouw je kwalitatieve websites en werk je CMS frameworks bij. Jij bent ook de persoon die nieuwe innovatieve ideeën aanbrengt.

Je zal samen werken met de Project Managers in een agile en dynamische workflow. Bovendien zal je ook samen werken met externe ontwikkelingsspecialisten.

Je bouwt de webprojecten door middel van aansprekende en responsieve visuele ontwerpen en je werkt CMS toepassingen bij om projectvereisten in te passen.

Je zorgt ervoor dat databases, applicaties en API implementaties goed functioneren en je voert tests uit om responsiviteit en efficiëntie te garanderen.

Tot slot stem je de coördinatie en opvolging van alle development initiatieven met elkaar af en lever je up to date documentatie.

Je genoot een bacheloropleiding binnen ICT en hebt een aantal jaar ervaring als Web Developer. Je werkt georganiseerd, proactief en zelfstandig maar bent in staat om samen te werken met de collega's van Back End ontwikkeling.

Bovendien hou je ervan om nieuwe codetalen bij te leren. Belangrijk is dat je alvast kennis hebt van : HTML / CSS / PHP / MySQLWordpress / Drupal CMSLaravelBootstrap & admin-dashboardsJavascript (VueJS)MVC met API

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier