ALLROUND MEDEWERKER BUURTSUPERMARKT
manpower
Beerse, Belgium
2 dagen geleden

Job Description

Als allround medewerker ben je verantwoordelijk voor de vlotte werking van de winkel. Je helpt klanten verder en staat achter de charcuterietoog.

Daarnaast word je ook ingeschakeld aan de kassa en in de winkel om bv. rekken aan te vullen.

Client Description

Manpower Turnhout is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO market in de ruime regio Kempen.

Wij bieden je uitzendwerk aan of vast jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant.

Welcome to a world of opportunity'

Manpower Turnhout zoekt (m / v) : Allround medewerker buurtsupermarkt

Candidate Profile

Onze ideale kandidaat is vlot en is een harde werken. Je weet van aanpakken en kan omgaan met drukke stressmomenten. Je helpt klanten verder met een glimlach.

Je hebt bij voorkeur ervaring in een supermarkt en je bent gemotiveerd. Daarnaast spreek je perfect Nederlands.

Client Offer

Je komt terecht in een gezellige buurtsupermarkt. Je wordt tewerkgesteld in een voltijds contract, waarbij je ook in het weekend ingeschakeld wordt.

Interesse? Bel 014 40 72 90 of mail je cv naar office.turnhout manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier