Marketing coordinator/business developer
Indecor dp
Temse, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als marketing coordinator bekommer jij je om het hele marketinggebeuren binnen indecor dp. Je ontwikkelt een volledig marketingplan met als doel het bedrijf volledig op de digitale kaart te zetten.

Je werkt daartoe in de eerste plaats aan de ontwikkeling van een nieuwe website en webshop, de regels van SEO indachtig.

Verder zet je o.m. volop in op SEA en het dagelijkse beheer van onze sociale media-kanalen. Creatief als je bent, weet je als geen ander nieuwe, originele marketingacties te bedenken en zo de online visibiliteit van indecor dp op te krikken en het aantal leads gevoelig te verhogen.

Tegelijkertijd stroomlijn je je aanpak met die van onze zusterondernemingen in Ierland en Slovakije.Als businessdeveloper ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de uitbouw van onze business in heel België.

Je focus ligt voornamelijk op Franstalig België waarbij je team aan jou rapporteert. Je gaat op zoek naar nieuwe klanten, bij begrafenisondernemers, ziekenhuizen en gemeentebesturen, en onderhoudt de relaties met onze bestaande klanten.

Je stelt onze producten en diensten voor, demonstreert de werking ervan en past ze aan in functie van de wensen van de klant.

Je volgt de trends in de sector en integreert ze in je aanbod. Daarbij leg je de nadruk op innovatie en duurzaamheid. Je hebt een marketingopleiding of gelijkwaardig genoten en hebt een uitstekende kennis van de meest gangbare computertoepassingen, sociale media, SEO en SEA.

Je bent perfect tweetalig N / F en spreekt ook een aardig woordje Engels.Ervaring in de verkoop van nicheproducten is een absolute meerwaarde, evenals een hands-on mentaliteit.

Je bent een uitstekend onderhandelaar, bent voldoende diplomatisch aangelegd en stelt de klant steeds centraal. Je bent zeer flexibel en stressbestendig en gaat tot het uiterste om een lead te verzilveren.

Indecor dp biedt je een marktconform salaris, inclusief extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen en maaltijdcheques.

Bovendien is thuiswerk mogelijk. Ten slotte biedt het bedrijf je heel wat doorgroeimogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier