Schrijnwerker atelier montage (m/v)
Konvert Construct Houthalen
Maaseik, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in interieurbouw is Konvert CONSTRUCT op zoek naar een schrijnwerker met ervaring.

Je zal zowel werken in het atelier als op verplaatsing. Kan jij volledig zelfstandig werken? Heb je interesse in een toffe job binnen een groeiend bedrijf?

Neem dan vandaag nog contact met ons op : houthalen.construct konvert.be of 011 / 60 33 67

Aanbod

De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, ...). Een automatische afsluiting elektrisch aansluiten (rolluiken, poorten, ).

Een deur- of luikblindering plaatsen. Sloten en sluittoebehoren plaatsen of vervangen. Sleutels en sloten bewerken. Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf.

Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, . Schrijnwerkelementen op maat vervaardigen op basis van een productieorder (luiken, deuren, zonneblinden, ).

Schrijnwerk (luiken, deuren, zonneblinden, ) op maat maken volgens de bestelling. Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk.

Het bestaande schrijnwerk demonteren en de staat van de constructie controleren (raamkozijnen, deur- en venstergaten, )

 • Aantrekkelijk loon volgens bouwbarema
 • Optie vast contract na een positieve interim periode
 • Je komt terecht in een dynamisch team
 • Vereiste kwalificaties

 • Ervaring is een vereiste
 • Je kan volledig zelfstandig werken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier