Junior SharePoint Analyst
Smals
Brussels, Brussels, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Als Junior SharePoint Analyst neem je deel aan het ontwerp van op SharePoint gebaseerde oplossingen.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat al meerdere SharePoint-projecten op zijn naam heeft staan. Je zorgt voor de businessanalyse alsook functionele analyse en geavanceerde configuratie van het platform.

Je begeleidt ook de gebruikers bij de verandering van de projecten die je implementeert : demo’s, opleidingen, communicatie, ...

Je informeert je daarenboven systematisch over de nieuwe technologische evoluties in het domein. Je deelt je kennis en ervaring met de andere leden van het SharePoint-competentiecentrum.

Je beschikt over een masterdiploma en wil je kennis verdiepen van documentaire en samenwerkingssystemen, en van SharePoint in het bijzonder.

Je zal de Agile- en / of Lean-methodologieën gebruiken om een klantgericht resultaat neer te zetten.

Je werkt graag in teamverband en bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt.

Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin. Je durft initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden die in lijn liggen met de filosofie van het product en de visie van het team in verband met het gebruik van het product.

Je hebt een actieve kennis van de tweede landstaal en van het Engels.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier