Business Developer
Attentia
Ghent, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Waarom voor Attentia kiezen? Feeling good works great.’ Het is niet voor niets onze visie als het over onze medewerkers gaat.

Hoe zorgen we er voor dat onze medewerkers gelukkig zijn?Onboarding : vanaf de eerste werkdag nemen we je actief mee op sleeptouw door een grondig onboarding traject te voorzien, je voor te stellen aan je meter / peter en meteen de nodige training on the job.

Attentia kent een vlakke, informele organisatiestructuur waarin naar ieder zijn inbreng wordt geluisterd en waar respect centraal staat.

We staan voor een persoonlijke aanpak en een toegankelijk management.Ownership : we geven werknemers het vertrouwen om verantwoordelijkheid te nemen in hun job en die zelf wat vorm te geven.

Initiatief wordt sterk aangemoedigd.Welzijn : Glijdende uren en gunstige vakantieregeling waarborgen een goede work-life balance.

Bovendien moedigt Attentia gezonde medewerkers aan door wekelijks fruit en sportmogelijkheden te voorzien.Verloning : Elke werknemer kan zijn loon flexibel samenstellen op basis van zijn persoonlijke behoeften en levensstijl (bv.

mobiliteit, extra verlof, verzekeringen, smartphone,...). Functie Doelstelling van deze functie is het genereren van nieuwe projecten (new business) en het identificeren en ontwikkelen van nieuwe opportuniteiten.

Jouw uitdagingen : Exploreren en het winnen van nieuwe salesopportuniteitenAnalyseren van de behoeften van je prospecten en de juiste oplossingen aanbiedenContacten leggen en gesprekken plannen met prospecten om de oplossingen van ATTENTIA te positioneren en hen te overtuigen om klant te wordenPrijsonderhandelingen, contracten opstellen en opvolgenJe neemt de leiding in de behandeling van binnenkomende tenders (in overleg met de ondersteunende diensten) en volgt deze actief opMaken van verslagen, administratieve opvolging en het updaten van het CRM-systeemBeschikken over een goed begrip van onze producten, onze concurrenten en hun positioneringNieuwe projecten & opportuniteiten genereren dankzij je uitgebreid netwerkUp-to-date blijven met nieuwigheden binnen de sectorJe initieert salesacties gericht op grote prospects, in overleg met marketing & communicatie en voert deze acties uit Profiel Klantgericht en flexibel met het nodige sales DNA en zin voor initiatiefGraag met mensen werken en beschikken over een gezonde portie empathieDe kerneigenschappen openheid, eerlijkheid en wederzijds respect zijn jou op het lijf geschrevenProactief, autonoom & meedenkend kunnen werken Je bent resultaat gericht maar zeker en vast ook een team player die steeds voor de extra mile’ gaatJe werkt graag aan meerdere projecten tegelijk, zowel zelfstandig als in teamGedreven en professionele onderhandelaar met overtuigingskracht, die kan closen!Je communiceert goed in het Nederlands en Frans en / of Engels (zowel mondeling als schriftelijk)Je beschikt idealiter over minstens 3 - 5 jaar relevante (HR) sales ervaring.

Wie is Attentia? Attentia is actief binnen 4 domeinen : HR & Payroll, Preventie & Bescherming, Duurzaam Verlonen en Wellbeing.

Met ruim 750 medewerkers verspreid over 40 kantoren in het ganse land ondersteunen we onze klanten. We zijn een groeiend en financieel gezond bedrijf.

Onze strategische focus werd reeds meerdere jaren op rij bekroond met de prestigieuze HR Excellence Award. Nice to know : We hanteren binnen Attentia een efficiënt sollicitatieproces en korte opvolging.

Indien jouw kandidatuur in aanmerking komt, zal HR je zo snel mogelijk contacteren. We voorzien maximum 3 gesprekken in de procedure.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier