Project Manager interne R&D projecten
AUSY
Roeselare, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw job Als Project Manager interne R&D projecten stel je een gedetailleerd ontwikkelingsplan op en onderhoud dit per project en per masterplan.

 • Jouw takenpakket bestaat hierbij uit : Identificeer de middelen die nodig zijn om een project te voltooien en om over opdrachten te onderhandelen Monitoren en identificeren van risico beperkende maatregelen voor projectrisico's;
 • Statistische informatie verstrekken aan het management om de projectstatus te beoordelen Vertalen van klantbehoeften naar de R&D-organisatie.

  Als Scrum lead voor meerdere software ontwikkelingsteams faciliteer je processen & vergaderingen organiseren en tegelijkertijd samenwerking tussen alle rollen en functies mogelijk maken.

  Rapporteren van voortgang en het bijhouden van tijd- en kwaliteitseisen. Je communiceert met projectmanagers en aftersales om nieuwe software te coördineren en te leveren releases.

  Jouw profiel Je hebt een Master diploma in engineering (Electronics, Computer Sciences, ...) Je bent een functioneel analist die softwareontwikkeling kan begrijpen en sturen.

  Je beschikt over sterke projectmanagementvaardigheden die je in staat stellen om prioriteiten te definiëren en te stellen.

  Je hebt ervaring met het beoefenen van agile-methodologieën en kijkt ernaar uit om met Atlassian-tools te werken. Je werkt graag interdisciplinair, communiceert gemakkelijk met verschillende interne stakeholders en hebt een sterk gevoel van eigenaarschap.

  Jouw voordelen Werken op freelance basis is ook mogelijk ! Je kan rekenen op een marktconform salaris aangevuld met diverse extralegale voordelen zoals : Uitgebreide opleidingsmogelijkheden via AUSY university Maaltijdcheques Ecocheques Hospitalisatieverzekering Groepsverzekering Netto maandvergoeding.

  Via cafetariaplan keuze uit een wagen met tankkaart en verzekering of een km vergoeding Eindejaarspremie en dubbel vakantiegeld 32 verlof- & ADV dagen Toegang tot een platform met diverse kortingen bij allerhande aankopen Gratis deelname aan technische events en bedrijfsevenementen, denk maar aan onze technische workshops en onze AUSY Family Day Je krijgt een mooie bonus als je via jouw netwerk een nieuwe AUSY collega aanreikt ! And last but not least een persoonlijke mensgerichte begeleiding doorheen jouw projecten Jouw werkgever AUSY is gespecialiseerd in technische projecten .

  We zijn één van de grootste consultancybedrijven binnen engineering en IT. Meer dan 1700 consultants en freelancers realiseren dagelijks projecten bij onze klanten, zowel in België als internationaal.

  Afhankelijk van het soort project, bieden ook onze inhouse Technical Design Centers of Digital Solutions Teams de nodige ondersteuning.

  We doen méér dan louter jouw ambities met organisaties en technische projecten verbinden. We vinden het belangrijk om een fijne band met je uit te bouwen en jou te ondersteunen waar nodig : door opleiding, begeleiding, advies, of gewoon een luisterend oor.

  Graag meer info? Neem gerust met mij contact op ! Eveline Bracke 09 / 395 07 86

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier