standenbouwer/chauffeur c of ce
Randstad
Ham
5 dagen geleden

job description

Van a tot z beurzen opbouwen voor enkele producenten van ramen en deuren. Je beurzen gaan door in België, Nederland en Frankrijk.

Samen met een collega laad je de vrachtwagen, rijd je naar de bestemming en vervolgens lossen en meehelpen met de opbouw van de beursstanden.

Indien enkel rijbewijs C is de firma bereid om de opleiding tot CE te voorzien.

qualification

 • bereid zijn om een gecombineerde job te willen doen - bereid zijn om enkele dagen van huis te willen zijn- goede kennis van het Nederlands omwille van een noodzakelijke feilloze communicatie -
 • technische kennis en kennis van het Frans is een pluspunt- bereid zijn in te werken als distributiechauffeur wanneer een geen beurzen zijn Langdurige opdracht, optie vast contract.

  De firma biedt een correcte verloning + een extra vergoeding voor de standenbouw en bij een overnachting op hotel een nachtvergoeding.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier