Application Support
Randstad
SINT-GILLIS
5 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Je krijgt een vast contract en zal werken te Brussel of via thuiswerk.Je ontwikkelt nieuwe documenten in de verschillende applicaties.

Je beheert de verschillende documenten management en verzendingsapplicaties :

 • Configuratie en optimalisatie van de applicaties
 • Integratie met verschillende andere 'in house systemen
 • Beheer van de archiveringssystemenJe analyseert incidenten en lost ze op.Je ondersteunt acceptatietesten en lost problemen op.
 • Je ontwikkelt en implementeert aanpassingen in de database.

  Profiel

  5 jaar werkervaring in een complexe IT- ontwikkelings- en supportomgeving.Een relevant IT- diploma.Uitgebreide kennis van Windows ontwikkeling omgevingSterke communicatieve vaardigheden die je toelaten om met de teamleden, (solution) architect te werken, maar ook met externe partners en providers.

  Goede kennis Engels en spreekt een mondje Nederlands en FransJe hebt een sterke technische kennis (technologie, IT- platforms, LCM, architectuur, connectiviteit, beveiliging & risico's) en je bent op de hoogte van de laatste trends.

  Je bent flexibel, ook wanneer problemen dringend dienen opgelost te worden en kan moeiteloos out of the box denken.Je hebt idealiter reeds applicaties beheerd.

 • Je kan programmeren in Java, wil je inwerken in Transform en Engage One.
 • Aanbod

  Je mag rekenen op een intense opleiding.Je ontvangt van ons een aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen zoals : een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques, 20 vakantiedagen, 12 adv- dagen.

  Solliciteer met je meest recent CV en korte motivatie via Leuven High Technics

  Solliciteer snel en wieweet maak je binnenkort deel uit van een sterke internationale groep.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier