Projectleider
Whoohoo
Gent, Belgium
5 dagen geleden

Over de functie

Neem de leiding over processtromen!

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor projecten op vlak van warmte- en luchtbehandeling. Dit wordt meestal in een procesomgeving toegepast.

 • Het klassieke HVAC-verhaal wordt hierbij doorbroken. Projecten op vlak van warmtenetten, stofafzuiging, stoomgeneratoren, verwarmingstechnieken, luchtbehandeling, WKK'
 • s, .. komen hierbij aan bod.

  Belangrijk is dat er steeds van A (engineering) tot Z (installatie en after-service) gewerkt wordt.

  Je neemt voornamelijk een overkoepelende en controlerende functie in. Je houdt dan ook het overzicht over het engineering team ter uitwerking van het project, controleert offertes en stuurt de werfleiders aan.

  Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie en opvolging van de oplevering.

  Functie eisen

 • Industrieel ingenieur elektromechanica
 • Ervaring (5 tot 10 jaar) op vlak van HVAC, piping en elektromechanica
 • Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier