Young Graduate Production Engineer
IVC Group
Avelgem, België
3 dagen geleden

Young Graduate Production Engineer

Gepubliceerd op 27 augustus

Operations

IVC Group , deel van Mohawk Industries, is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Met sterke merken als Moduleo, Itec, Leoline en Xtrafloor maken we interieurs mooier, geïnspireerd door vakmanschap, design en kwaliteit.

IVC Group bestaat 20 jaar, heeft een omzet van ruim 800 miljoen euro en is gegroeid tot 1500 enthousiaste medewerkers met vestigingen in Avelgem, Luxemburg, Duitsland, UK, Rusland, USA en China.

We zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste en ondernemende

Young Graduate Production Engineer

Functie

Wat staat jou te wachten als Young Graduate Production Engineer?

Als Production Engineer zal je people management combineren met technische skills :

 • Je lost enerzijds acute problemen binnen productie op, anderzijds wordt er van jou verwacht dat je lange termijn oplossingen aanbrengt die een structurele verbetering in de productieprocessen met zich meebrengen.
 • Je initieert en implementeert dan ook fundamentele voorstellen om structurele bottlenecks aan te pakken.

 • Je werkt projecten uit van zowel technische als organisatorische aard en staat in voor de implementatie ervan binnen de productieafdeling, om zo onder andere rendementsverhogingen, optimalisaties in logistiek en productieplanning te bewerkstelligen.
 • Daarnaast sta je in om samen met je team de vooropgestelde KPI’s te realiseren op vlak van rendement, volumes en kwaliteit.
 • Je zorgt ten allen tijde voor een effectieve communicatie en optimale samenwerking.
 • In deze job kom je in contact met verschillende departementen zoals verkoop, aankoop, technische dienst, Je communiceert dan ook frequent met de betrokken partijen over de voortgang van jouw projecten.
 • Als Young Graduate Production Engineer zit je in de perfecte positie om de productie omgeving van IVC group te leren kennen.

  Dit maakt dat de inhoud van je job heel gevarieerd is en de perfecte springplank vormt voor je verdere carrière binnen IVC.

  Profiel

 • Je hebt een Master Ingenieurswetenschappen (Industrieel, Burgerlijk, Bio-, Ingenieur; optie Elektromechanica, Mechanisch, Automatisatie, Productietechnologie, Chemie ).
 • Je bent een gemotiveerd en dynamisch ingenieur die op zoek is naar een hoogtechnologische werkomgeving.
 • Je hebt een ondernemende persoonlijkheid en bezit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent innovatief, creatief, analytisch en hebt een flinke portie doorzettingsvermogen.
 • Je bent in staat om een productieomgeving met het nodige helikopterzicht te evalueren.
 • Jouw hands-on mentaliteit is een pluspunt.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en kan je makkelijk uitdrukken in het Frans.
 • Ben je ambitieus, resultaatgericht en ga je altijd tot het uiterste? Ben je één en al passie en entrepreneurship? Wil je je talent verder ontplooien?

  Kortom, ben je ready for a top job? Solliciteer dan nu voor onze Young Graduate Journey’s !

  Aanbod

  Je komt terecht in een motiverende en hoogtechnologische omgeving waar je je in onze hechte teams snel zal thuis voelen en je vaardigheden kan ontplooien.

  IVC is een sterk groeiend winstgevend bedrijf met West-Vlaamse roots en no-nonsense cultuur waarbij alle fabrieken toonaangevend zijn omwille van onze duurzaam beheerde fabricageprocessen, het doorlopend streven naar innovatie en de grote investeringen in hernieuwbare energie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier