Werken als leraar in de tofste school van 2060?
Antwerpen Brandweer
Antwerpen, BE
1 dag geleden

Wat doe je?

Je krijgt een klasopdracht of zorgopdracht in onze school.

We verwachten dat je achter onze ambitie staat en dat je actief mee werkt om deze waar te maken.

Onze lange termijn ambitie :

De kleuter- en de lagere school van de Evenaar vormen een harmonieus geheel. Als team staan we voor respect, geborgenheid, warmte, begrip en openheid.

We zijn van mening dat deze waarden een voorwaarde zijn om tot leren te komen.

Binnen ons historisch gebouw hebben we oog voor groen in zijn ruime betekenis. Daarnaast zetten we de stad in als extra klaslokaal.

We omarmen de buurt en haar diversiteit om de kinderen voor te bereiden op de toekomst. We brengen de wereld in de klas en de klas in de wereld.

De leerlingen van de Evenaar zijn wereldburgers.

Het kind staat centraal in onze school. Daarom zetten we in op een evenwicht tussen het sociaal-emotioneel en cognitief functioneren.

Het team engageert zich om bij elk kind de talenten maximaal te ontwikkelen en elke groeikans te benutten. We doen dit door doelgericht en op maat te werken van het kind.

Hierbij wordt gekeken naar zorg in de brede zin van het woord. De school werkt nauw samen met paramedische partners om onze expertise te vergroten.

We zijn als school geen eiland. Wij willen samen school maken : leerlingen, ouders, leerkrachten en belangrijke partners in de buurt dragen allemaal hun steentje bij in de schoolwerking.

Ouders zijn voor ons een cruciale partner. Samen met de school vormen zij een belangrijke schakel in het leerproces van de kinderen.

We streven bijgevolg dan ook naar een maximale betrokkenheid van de ouders in onze schoolwerking.

Om dit te kunnen realiseren streven we naar een open en transparante communicatie tussen ouders, leerkrachten en directie.

We gebruiken zo veel mogelijk communicatiekanalen om iedereen te bereiken en te betrekken in ons verhaal. Bijgevolg gaan we als school ook in gesprek met onze leerlingen aangaande de klas- en schoolwerking.

We zetten in op leerling-participatie omdat we van mening zijn dat leerlingen op deze manier leren wat de waarde is van respectvolle en verbindende communicatie.

Wij zijn een gemotiveerd en dynamisch team dat garant staat voor kwaliteitsvol onderwijs. We staan kritisch in de klaspraktijk.

Een loopbaan lang professionaliseren is dan ook noodzakelijk. Hierdoor schuwen we innovatie methodes niet wanneer onze leerlingen hierbij gebaat zijn.

Als team bouwen we elke dag opnieuw aan het realiseren van deze gezamenlijke ambitie. Ieders talent wordt aangesproken om onze visie optimaal uit te dragen.

We geloven dat iedereen zichzelf mag zijn. In onze school is iedereen uniek en niet te evenaren!

Wat verwachten we van je?

 • Je bent een extravert, creatief en sociaal iemand met een hart voor onderwijs.
 • Je bent gedreven om van elke opdracht een succes te maken.
 • Je hebt goesting om mee te bouwen aan onze school.
 • Je werkt graag samen, je bent een mensen-mens .
 • Je bent flexibel en staat open voor veranderingen.
 • Je kent onze buurt en weet wat onderwijs betekent in een groot stedelijke context.
 • Je hebt een diploma als leraar basisonderwijs
 • Je hebt affiniteit met het basisonderwijs en / of je kan vanuit een andere relevante context ervaringen delen
 • Wat zijn de sollicitatievoorwaarden?

  Enkel de kandidaten die voldoen aan de voorwaarden en worden weerhouden op basis van hun cv en motivatie, zullen na de afsluitdatum op de hoogte gebracht worden.

  Op basis van een selectie wordt de meest geschikte kandidaat weerhouden. Solliciteren kan enkel via . Klik onderaan de vacature op de groene solliciteer knop.

  Wat mag je van ons verwachten?

  Je wordt tewerkgesteld door het Stedelijk Onderwijs Antwerpen en wordt vergoed volgens de . Naast het vaste inkomen ontvangt een onderwijzer ook nog :

 • Doorbetaling van de kleine vakantieperiodes indien zij een aanstelling hebben
 • Uitgestelde bezoldiging : bedrag hangt af van de gepresteerde uren en periode
 • Vakantiegeld - Eindejaarstoelage
 • Vervoersonkosten (openbaar vervoer)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier