Full-time Traineeship - Koeltechniek
Johnson Controls
Diegem, Belgium, Belgium
1 dag geleden

Bij Johnson Controls geven we vorm aan de toekomst om een veilige, comfortabele en duurzame wereld te creëren. Ons internationale team creëert innovatieve, geïntegreerde oplossingen om steden beter verbonden, gebouwen intelligenter en voertuigen efficiënter te maken.

We hebben een passie voor de manier waarop de wereld leeft, werkt en speelt. De toekomst vraagt om creatieve ideeën, een ondernemende instelling en grensoverschrijdende samenwerkingen.

Je bent op zoek naar een baan die gericht is op de toekomst. De toekomst is op zoek naar jou.

Vanuit onze locatie in Diegem zijn we op zoek naar een Full-time Trainee om als koeltechnicus om ons te team te komen versterken

W at je zult doen : Als Trainee binnen ons team word je intern opgeleid zodat je de juiste theoretische en praktische kennis opdoet om zelfstandig technische werkzaamheden uit te voeren voor de meest moderne koelmachines in de industrie! Na het leertraject gaan we in overleg waar de toekomst binnen Johnson Controls vervolgd kan gaan worden.

Hoe je het zult doen : Door je enthousiasme en wil om nieuwe dingen te leren binnen de koelindustrie, maak je jezelf snel eigen met onze techniek en klanten.

We investeren graag in je ontwikkeling, zodat je als Trainee klaargestoomd wordt voor de rol van koeltechnicus waar je volledig zelfstandig te werk gaat en verantwoordelijk zult zijn voor :

 • het behandelen en verhelpen van storingsmeldingen;
 • reviseren van compressoren
 • monteren van aanpassingen of uitbreidingen;
 • inbedrijfstellen van installaties bij de meest geavanceerde projecten;
 • De huidige ontwikkeling van onze koelinstallaties gaat snel en brengt steeds meer nieuwe techniek met zich mee. De integratie met andere systemen en de vraag naar duurzame techniek maakt de rol als productspecialist steeds belangrijker.

  Dit vraagt onze werknemers steeds meer inhoudelijke kennis te hebben over specifieke installaties en de werking van alle toepassingen en componenten.

  Als Trainee ben je bekend met deze techniek en is het de uitdaging om deze techniek steeds meer eigen te maken om het beste servicewerk te bieden en uiteindelijk door te groeien naar de rol van Technician Industrial Refrigeration.

  Waar we naar op zoek zijn :

 • Je volgt een opleiding in elektrotechniek, elektromechanica, mechatronica of koeltechnieken
 • Gemotiveerde en enthousiaste persoonlijkheid
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B)
 • Wat we bieden : Johnson Controls biedt je een uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt om je talent volledig te kunnen ontplooien.

  We bieden daarnaast een aantrekkelijk markt conform salarispakket aan. Ook bezorgen we je uiteraard de nodige opleidingen en trainingen om je functie optimaal uit te kunnen voeren.

  Heeft deze vacature je interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie bij voorkeur in via onze website. Als alternatief kan je ook je sollicitatie of eventuele vragen insturen via careersbenelux jci.

  com of nirmal.meyvis-ext jci.com Nirmal Meyvis (Talent Acquisition Specialist BeNeLux) Additional Information

 • Overtime Status : Non-exempt
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier