MANAGEMENT TRAINEE
Culinor NV
Destelbergen, Oost-Vlaanderen, BE
19 uur geleden
source : Jobat

Wat verwachten we van jou?

Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en hands-on’.

Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.

Je bent minstens een jaar lang operationeel actief en werkt mee aan de optimalisatie van onze productieafdeling, helpt met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices, · Je vervult operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt een team aan te sturen · Je wordt 1 à 2 dagen per week vrij gepland om projectwerk te doen · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op · Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu · Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd, wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen · Je rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager.

Heb je het juiste profiel?

 • Je hebt een bachelor of masteropleiding (agro- en biotechnologie, industrieel ingenieur scheikunde / biochemie of bio-ir), en deed eventueel al een eerste ervaring op in een productieomgeving in de voeding · Machines, lijnen, installaties, zijn écht jouw ding, maar ook mensen laten je niet koud en je bent hun coach, inspirator en motivator · Je weet van aanpakken, steekt ook zelf de handen uit de mouwen en bent proactief · Je bent stressbestendig en flexibel zowel wbt takenpakket en uurrooster (bereid tot 2-ploegensysteem) · Doorgroeikansen zijn legio, daarom verwachten we een grote betrokkenheid en het engagement om de verworven kennis voor langere tijd binnen onze onderneming te valoriseren.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier