PLOEGBAAS/BAZIN MET ERVARING IN TUINAANLEG EN RIJBEWIJS C
Anoniem
Tielt-Winge, Vlaams-Brabant, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Als meewerkende ploegbaas met ervaring in tuinaanleg ben je verantwoordelijk voor het leiden van een team tuinmannen. Dit team zal meestal uit

1-3 mensen bestaan. Naast het coördineren en plannen van het werk, zal je zelf ook meewerken. Een rijbewijs C is noodzakelijk, net als ervaring in tuinaanleg.

Tegelen, metsen, zwemvijvers aanleggen, houten wanden en poorten en plaatsen zijn nog enkele taken uit jouw takenpakket. Ben jij de ploegbaas die we zoeken met de nodige jaren ervaring in tuinaanleg?

Ben jij fysiek in orde en spreek je uitstekend Nederlands? Ben jij betrouwbaar, een leider en leg je de nadruk op hoog kwalitatief werk?

Heb jij die echte passie voor tuinaanleg?

Dan ben jij inderdaad de kandidaat die we zoeken!

Onze klant biedt jou een interimcontract met optie vast, in een werkweek met flexibele uren. Het loon bedraagt 16,5 euro per uur maximum, afhankelijk van jouw ervaring en capcaiteiten.

Je zal in de regio Tielt-Winge-Aarschot-Tienen-Diest-Leuven aan de slag gaan.

Interesse? Twijfel niet en stuur je cv naar office.leuven manpower of bel naar 016308440!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier