Onderhoudstechnieker Verpakking
Novartis
Puurs, Belgium
5 dagen geleden

Job Description

1 team waarmee we samen zorgen dat de machines in topconditie blijven. Zo waken we mee over de kwaliteit van onze producten.

En helpen we mensen overal ter wereld.

Jouw verantwoordelijkheden :

Jouw verantwoordelijkheden houden in, maar zijn niet beperkt tot :

 • Je komt terecht in een team van techniekers in een tweeploegensysteem.
 • Je staat in voor preventief en curatief onderhoud, zowel mechanisch, elektrisch als elektronisch, aan de industriële verpakkingslijnen.
 • In eerste instantie word je opgeleid tot specialist en je biedt ondersteuning aan je collega's in o.a. in aanreiken wisselstukken en gereedschappen, ...
 • Na het succesvol afronden van de opleidingsperiode ga je autonoom aan de slag waar je instaat voor troubleshooting, het verhelpen van storingen, en dit in nauw overleg met de operatoren.
 • Diversity & Inclusion / EEO

  Minimum Requirements

  Jouw input binnen deze functie :

 • hebt een technische bachelor behaald of een secundair diploma aangevuld met ervaring
 • hebt een eerste succesvolle ervaring als technieker achter de rug. Dit is een meerwaarde, geen must.
 • hebt een basiskennis Engels en goede kennis Nederlands.
 • bent nieuwsgierig en verdiept je graag in nieuwe technologieën.
 • werkt graag methodisch en volgens vaste procedures (noodzakelijk).
 • kan flexibel werken (verlengde ploeg / weekendwerk).
 • Wat je van ons kan verwachten

  Een open bedrijfsklimaat en een stimulerende bedrijfscultuur. Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen.

  In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken, een bedrijfsrestaurant en is er een mental coach aanwezig op de site.

  Het salaris pakket is ook heel interessant, naast een competitief salaris met ploegenpremies bieden we maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekeringen, internetvergoeding en heel wat verlofdagen.

  Waarom je kiest voor Novartis?

  769 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag : hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?

  Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken.

  Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt : oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.

  Imagine what you could do at Novartis!

  Inzet voor diversiteit & inclusie :

  Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

  LI-NOV

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier