Service Engineer met commercieel talent
LGA Engineering
Aalst, E Flanders, BE
8 dagen geleden
source : Monster

Service Engineer met commercieel talent Voor een specialist in het ontwerpen van complete oplossingen binnen verluchting en brandveiligheid, zijn wij op zoek naar een technieker met commerciële skills.

Het bedrijf gelegen te Aalst zorgt voor totaaloplossingen. Zowel het ontwerp, de uitvoering als het onderhoud van grote projecten wordt niet uit de weg gegaan.

Hun klanten zijn zeer uiteenlopend. Zo staan ze in voor projecten bij Colruyt, Kinepolis, Ikea, Tomorrowland en zoveel meer.

Taakomschrijving Je staat in voor de planning Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische interventies bij klanten Je zorgt voor technische ondersteuning bij het bedrijf zelf in productie en bent daarenboven verantwoordelijk voor reparaties bij storingen Het bouwen en opstellen van technische installaties Na verloop van tijd kom je naast het hoofd van de technische dienst te staan om samen met hem in te staan voor de groei van het team.

Je assembleert en maakt technische toestellen verzendklaar voor klanten Samen met 3 collega's rapporteer je aan het hoofd technische dienst Profiel Bachelor elektromechanica Je bent vlot in zowel het Nederlands als het Frans Je bent in het bezit van een rijbewijs Microsoft Office is je niet onbekend Je bent een teamplayer met zin voor initiatief Aanbod Marktconform loon met extra legale voordelen Uitgebreid opleidingstraject Doorgroeimogelijkheden Toffe collega's met de nodige activiteiten na het werk Is dit de juiste stap in je carrière en / of wil je hier meer over weten?

Aarzel dan niet en stuur je cv meteen naar apply(at)lga.jobs met vermelding van referentie L3052 of solliciteer online. Deze vacature wordt beheerd door Lisa en Jeremy.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier