productiearbeider weekendploeg
Randstad
Roeselare, West-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Als productiemedewerker / reserve operator sta je in voor : ... het correct en vlot verpakken van onze chips aan een inpaklijn.

 • het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het onderhouden van de werkomgeving... eventueel het uitvoeren van inspectietaken.
 • het assisteren van de ploegleider bij de ombouw en bevoorrading van de inpak- en etiketteermachines
 • qualification

  De ideale productiemedewerker / reserve operator voor ons?... werkt snel en nauwkeurig zonder oog voor detail te verliezen.

 • is leergierig... is bereid om zijn periode van OPLEIDING IN DE WEEK te volgen... is bereid om op zaterdag én zondag in een ploegensysteem te werken : 5u-
 • 17u en 17u-5u (afwisselend per week) Wat mag jij van ons verwachten? Een grondige opleiding TIJDENS DE WEEK. Hierbij wordt je begeleid door je peter / meter die je volledig zal inwijden in onze organisatie voldoende ruimte voor initiatief en zelfstandig werken.

  Een vaste job met een goede verloning, aangevuld met extra-legale voordelen (maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering) de kans om mee te evolueren binnen een modern en groeiend bedrijf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier