monteur / lasser - zeebrugge - optie vast
Randstad
Zeebrugge, West-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Op zoek naar een job als lasser en monteur te Zeebrugge waarbij jouw weekend op vrijdag vroeger start? Lees dan zeker verder!We zijn op zoek naar een lasser voor het monteren, reinigen en demonteren van containers.

Verder assisteer je ook bij keuringen.Je werkt voltijds in daguren. Op vrijdag stop je al om 15u.

qualification

je beschikt over een A3 diploma Lasser / Constructiewerker (of gelijkwaardig door ervaring).je hebt een eerste ervaring als monteur / lasser (las-

attesten zijn een plus).je bent een teamplayer, sociaal en gedreven.je hebt een goede kennis van het Nederlands. - Startloon van €12,5 / u.

 • Je werkt in een metaalbedrijf met een familiale sfeer. - Je krijgt per maand 4u extra verlof (ADV). - Jouw weekend start vroeger op vrijdagen, dan werk je maar tot 15u.
 • Je werkt met flexibele uren.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier