Part-time toonzaalverkoper (m/v)
Actief Interim Diest
Diest, Flemish-Brabant, BE
16 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Voor een winkel in interieur- en tuinmeubelen en decoratie te Diest zoekt Actief Interim Diest een enthousiaste toonzaalverkoper (m / v) voor een deeltijdse tewerkstelling ter versterking van het team.

 • Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten en medewerkers. Je denkt en handelt altijd commercieel en klantgericht.
 • Je handelt proactief. - Je maakt het verschil door professioneel advies te verlenen. Bezoekers van onze winkel onthouden je positieve uitstraling en klantgerichtheid.

 • Je haalt, samen met je medewerkers, het maximale verkoopsresultaat uit je vestiging. - Je rapporteert naar je medewerker en naar het centraal kantoor.
 • Je zorgt voor een ordelijke toonzaal, verzorgt de afhalingen in het filiaal en ontvangst van leveringen. Functie-eisen -
 • Je hebt de voorbije jaren al relevante ervaring opgedaan in de verkoop, bij voorkeur in wooninrichting. - Je hoeft geen meubelspecialist te zijn maar je hebt affiniteit met en veel interesse voor interieur en lifestyle.

 • Je hebt een ruime verantwoordelijkheidszin, een open persoonlijkheid en representatieve uitstraling. - Verkopen en omgaan met klanten zijn jouw passies.
 • Je functioneert goed in teamverband, maar ook zelfstandig. - Je beschikt over de nodige maturiteit om op een professionele wijze met klanten en medewerkers om te gaan.
 • Je hebt PC kennis. - Weekendwerk (ene week za, andere week zonam.) is voor jou geen probleem en je bent flexibel ingesteld.
 • Je beschikt over eigen vervoer. Arbeidsvoorwaarden Een deeltijdse job van 21 uur per week. Weekendwerk (ene week zaterdag, andere week zondagnamiddag) Openingsuren : maandag t.
 • e.m. zaterdag 10-18u, zondag 13.30-18u. De klant biedt een uitdagende job (inclusief interne training en begeleiding). In ruil voor jouw talent en enthousiasme geven we jou een marktconform salaris en een uitstekende collegiale sfeer.

  Bezoek www.actief.be voor meer informatie over de vacature Part-time toonzaalverkoper (m / v) of solliciteer online op de vacature Part-

  time toonzaalverkoper (m / v).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier