assistant Store Manager
Texaco
Heverlee Zuid
5 dagen geleden

Ons bedrijf

De EG Group speelt steeds meer in op de behoefte naar premium brands in de Esso en Texaco vestigingen. Burger King is daar een succesvol voorbeeld van.

We maken met veel passie smaakvolle burgers en werken continu aan de beste klantbeleving.

De functie

Als assistent restaurant manager bouw je samen met de restaurant manager aan het succes van Burger King. Tevreden gasten en blije medewerkers staan op de eerste plaats.

Taste is king’, dus je bewaakt de kwaliteit van alles wat op het dienblad van de gast belandt. Daarnaast zorg jij ervoor dat gasten ook de fijne, vrolijke sfeer proeven in de Burger King vestiging.

King quality’ en gastvrijheid, daar draait het dus om voor jou. Daarnaast is een gezellig team om mee te knallen in de keuken net zo belangrijk.

Hard werken én hard lachen. Je creëert een domino-effect met jouw positieve uitstraling richting het team en de gasten. Burgers om je vingers bij af te likken én een vrolijke vibe maakt de dag voor iedereen leuker! Als assistent restaurant manager van Burger King coach je het team.

Verder ben je planmatig ijzersterk en behoud je het overzicht. Ideeën, aansturing, ambitie en ondernemerschap zijn in deze functie nodig voor omzet en resultaat.

Kortom : steek de handen uit de mouwen en de carrièrekansen binnen de Burger King of EG Group liggen voor het oprapen.

Jouw profiel

 • Minimaal 2 jaar ervaring als (assistent) leidinggevende
 • Stressbestendig, resultaatgericht en communicatief sterk
 • Een enthousiaste teamspeler, met een gezonde mix van hard werken en plezier maken
 • Een passie voor food
 • Je vindt het leuk om collega’s en gasten blij te maken
 • Ons aanbod

 • Een uitdagende managementfunctie, met ruimte voor ondernemerschap
 • Aandacht voor medewerkers staat bij ons centraal. Persoonlijke coaching, trainingen, opleidingen : Have it your way’!
 • Een gezellig team die elkaar en de gasten blij maken
 • We belonen jou met een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Je kunt doorgroeien binnen Burger King / Texaco, maar ook binnen de andere bedrijven van EG Group, zoals Subway en Starbucks : wij bieden je ontelbare kansen voor vervolgstappen in je carrière
 • We stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching on the job
 • Meer informatie

  Burger King is onderdeel van EG Group met A-merken zoals Esso, Starbucks, Subway, Spar en Carrefour. Het succes van Burger King is gastvrijheid, kwaliteit, passie en heel veel werkplezier.

  Are you in? Laat je management talent spreken en Be the king’ van Burger King! Solliciteren Wil jij bij EG Group aan de slag als assistent restaurant manager van Burger King? Solliciteer dan direct!

  Uren : 18 - 36

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier