TECHNISCH TEKENAAR STAALCONSTRUCTIES -
Argon selectie
8900 IEPER
9 dagen geleden

Functie-omschrijving :

Als technisch tekenaar is het jouw taak om oplossingen op maat van de klant te ontwerpen. Deze oplossing ontwerp je op basis van de technische specificaties.

Hiervoor werk je nauw samen met de projectmanager. Je voorziet je ontwerp van alle nodige stuktekeningen, lastekeningen en montageplannen.

Tot slot neem je initiatief en heb je oog voor detail en verbetering.Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Hoger technisch diploma (bachelor of master).

Ervaring in de metaalsector en met 3D-tekenprogrammas.

Contact met leveranciers en klanten schrikt jou niet af.

Zelfstandig en stressbestendig.Ervaring : Minimum 2 jaar ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je komt terecht in een uitdagende en dynamische functie. Bovendien word je tewerkgesteld in een stabiel, maar bloeiend bedrijf.

Daarnaast kan je hier rekenen op een aantrekkelijke verloning aangevuld met diverse extras (bedrijfswagen, smartphone, ...) . Loon : Maandloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier