IT Cloud Engineer | Azure, O365, HyperV, VoIP
EyeTech Solutions
Ghent, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Wil jij werken in een Cloud-omgeving? Hanteer jij een kritische blik? Klaar voor een nieuwe uitdaging in jouw carrière? Lees dan zeker verder! Met meer dan 30 jaar ervaring vindt deze IT distributeur, in de regio van Gent, het tijd om hun team uit te breiden.

Ze kijken momenteel uit naar IT Cloud Support die kan gaan bijdragen bij hun resultaten. Ben jij ervan overtuigd dat jij dit aankan?

En wil je meeschrijven aan dit succesverhaal? Wat doet de IT Cloud Engineer?Zowel ter plaatse, als van op afstand sta jij in voor de ondersteuning van Cloud implementaties voor alle eindgebruikers.

Verder biedt jij ook allerhande oplossingen aan bij inkomende IT-incidenten. Dit gaat zowel over servers, netwerken, cloud en meer.

Je houdt de service nauwgelet in het oog en zorgt steeds voor een correcte nazorg. Bij verdere problemen blijf jij hun eerste aanspreekpunt.

Hoe ziet jouw profiel eruit?Je beschikt over een Bachelor in een IT-richting of je hebt een gelijkwaardig niveau door ervaringen.

Algemene kennis van Microsoft servers, O365, Virtualisatie, routers, VPN, VoIP en meer zijn mooi meegenomen.Heb jij een sterke kennis van Azure en Cloud?

Dan kom jij zeker in aanmerking!Talenkennis van Nederlands en Engels. Basiskennis van Frans is een plus.Als persoon ben jij communicatief sterk, analytisch en een echte teamplayer.

What's in IT for you?Competitief bruto jaarsalaris afhankelijk van jouw ervaringen en kennis die kan oplopen tot EUR 45.

000.Bedrijfswagen met bijhorende tankkaart waardoor je zowel tijdens de week als in het weekend België kunt rondreizen.Om elke middag van een lekkere lunch te genieten worden er maaltijdcheques van EUR8Een GSM wordt ook voorzien in dit voordelig salarispakket.

Binnen dit ondernemend bedrijf zijn er tal van mogelijkheden voor jou! Met interne trainingen kan je jouw kennis steeds gaan bijschaven.

Om genoeg tot rust te komen voorzien ze 32 vakantiedagen!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier