Dossierbeheerder Bureau Works Contracting
HR Rail
, BE
5 dagen geleden

Als Dossierbeheerder bied je de nodige ondersteuning aan de leidende ambtenaren voor een goed beheer van de plaatsing en de uitvoering van de overheidsopdrachten van werken en diensten .

Dit doe je met respect voor de wetgeving overheidsopdrachten en de interne Infrabel-regelgeving .

Dit houdt onder andere de volgende verantwoordelijkheden in :

 • Je zorgt voor het nazicht, de controle en de administratieve opvolging van de dossiers die ingediend worden door de leidende ambtenaren.
 • De administratieve opvolging van A tot Z teneinde de dossiers te allen tijde actueel en bijgewerkt te houden. Dit betekent : Controleren of de dossiers compleet en in overeenstemming zijn met de interne Infrabel-
 • wetgeving en de wetgeving overheidsopdrachten. Ingave van de gegevens in verscheidene ICT-toepassingen zoals SAP. Opstellen van interne en externe mails.

  Fungeren als contactpersoon bij vragen en hier samen et de leidend ambtenaar en de Procurement Business Partner antwoorden op formuleren.

  De ingediende offertes behandelen, nakijken, analyseren en inbrengen in SAP. De financiële opvolging van de overheidsopdrachten.

  Je ontvangt en behandelt tijdig de vorderingsstaten in samenwerking met de leidend ambtenaar. Nauwgezet klasseren van de dossiers , zowel papier als digitaal.

 • De noden van de interne klant identificeren en zorgen voor passende oplossingen in samenwerking met de Procurement Business Partner.
 • Je rapporteert op regelmatige basis aan de hiërarchische lijn omtrent de vooruitgang van jouw werk en stelt aan hen passende oplossingen of aanpassingen voor bij problemen.
 • Jouw werkzetel bevindt zich in de burelen van het station Antwerpen-Centraal.

  JN 506 H-HR / 2019

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier