productie planner
Randstad
Hoogstraten, Antwerpen
3 dagen geleden

job description

Als warehouse planner ben je de spilfiguur tussen het magazijn en de logistieke administratie. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte organisatie van alle magazijnactiviteiten.

Jouw takenpakket : - Je zorgt voor de juiste bezetting, respecteert de voorziene deadlines en hebt aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.

 • Je maakt de planning op in overleg met de teamleader en ploegbazen- Je verwerkt alle binnenkomende opdrachten en je maakt prestatiebladen volgens uit te voeren werken-
 • Je zorgt ervoor dat de werkvoorbereiders duidelijke instructies krijgen via de prestatiebladen zodat opslag, overslag en transport goed op elkaar zijn afgestemd-

  Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de uit te voeren werken in het magazijn- Je onderhoudt contacten met klanten over tarieven, problemen, planning e.d.

  qualification

  Je hebt een studie op bachelor niveau of specialisatie in een relevante richtingJe beschikt over een rijbewijs BJe hebt talenkennis Engels, Frans en eventueel DuitsJe bent computervaardig (MS Office, Excel, Navitrans, Credon) Je komt terecht in een familiebedrijf dat veel aandacht heeft voor je welzijn, werkomstandigheden en veiligheid.

  Ook duurzaamheid en zorgzaamheid dragen ze hoog in het vaandel. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om functiespecifieke opleidingen te volgen.

  Je komt terecht in een inspirerende, afwisselende, levendige werkomgeving met leuke collega's, gezinsvriendelijke werkuren, een goede bereikbaarheid en geen fileleed.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier