Administratief medewerker milieucoördinatie
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Colruyt Group is in volle groei met onder andere de opening van meer winkels, distributiecentra, tankstations. Onze activiteiten als milieudienst breiden hierdoor, en door de verdere ontwikkeling van de milieuwetgeving, ook verder uit.

Daarom zoeken we een administratief medewerker die ons team helpt ondersteunen.

Wat doe je concreet?

Je organiseert samen met je directe collega de afvaltransporten (zowel de vaste als ad hoc transporten) van onder meer de distributiecentra, winkels en productie.

Je volgt dit ook op van a tot z.

Je doet de maandelijkse aangiften aan de diverse overheden.

Je neemt de factuurverwerking voor je rekening en archiveert je documentatie voor de milieufiches.

Je beheert de agenda’s van je team.

Je werkt in Halle.

Ervaring Je hebt al enkele jaren administratieve ervaring en kan gestructureerd en autonoom werken. De materie rond milieu kan soms complexe zijn en dat boeit je net.

Je houdt ervan om een dossier uit te pluizen. Interesse in milieuthema’s is uiteraard een troef.

Cijferminded en nauwkeurig - Je volgt de facturatie op en werkt graag met cijfers. Het is belangrijk dat ook de opdrachten en facturatie correct gebeuren vanuit jouw zorgvuldige en nauwkeurige opvolging.

Communicatief sterk - Je bouwt een duurzame relatie op met de leveranciers door vlot te communiceren en gemaakte afspraken te laten respecteren én zelf na te komen.

Talenkennis - De voertaal is Nederlands, dus je beheerst de taal goed. Daarnaast spreek je ook Fans, om vlot te kunnen overleggen met de Franstalige transporteurs.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier