Klantgerichte helpdeskmedewerker loonsoftware
vind!
Roeselare, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je bent het aanspreekpunt van de klanten ( softwaregebruikers) en verantwoordelijk voor een effectieve en klantvriendelijke ondersteuning : telefonisch of per mail.

Vragen los je waar mogelijk zelf op. Als het nodig is doe je een beroep op je collega's met technische specialisatie . naast de telefonische support ondersteun je in administratieve taken en zorg je voor een aangenaam klantenontvangst op kantoor.

Je biedt telefonische ondersteuning (helpdesk, eerstelijns support) bieden Je bent bereid om opleiding en presentaties geven over de softwareoplossingen / producten Je vormt een goede tandem met je ervaren collega Wat maakt jou de geknipte kandidaat?

Je begrijpt dat klantentevredenheid heel erg belangrijk is voor het bedrijf. Je bent stressbestendig en professioneel. Je bent dynamisch, gedreven en ontzettend gemotiveerd.

Je hebt geen schrik om initiatief te nemen. Je denkt en handelt snel en precies. Je hebt een vlotte omgang met de rest van het team en bouwt graag aan een goede relatie met je collega’s.

Je spreekt vloeiend Nederlands en begrijpt en spreekt ook goed Frans Je beschikt over een basiskennis IT en vlot overweg met software pakketten Je bent vertrouwd met de sociale wetgeving Je bent logisch en analytisch sterk : je bent in staat via bevraging en technische tools tot een efficiënte oplossing te komen Je bent een servicegerichte teamplayer met goede communicatieve vaardigheden Je kan zelfstandig werken, neemt initiatief en bent stressbestendig.

Wat biedt jouw nieuwe werkgever? Een degelijke opleiding in het bedrijf om je de producten en diensten eigen te maken. Een boeiende job met verantwoordelijkheid in een stimulerende omgeving waar open communicatie en inzet erg gewaardeerd wordt.

Open sfeer waar klantgerichtheid, duurzaam werknemersengagement, ontwikkeling en vitaliteit centraal staan. Talenten die graag wendbaar en oplossingsgericht werken en ownership nemen, voelen zich meteen thuis.

Korte communicatielijnen, een vlotte doorstroom van informatie en snelle beslissingsprocessen ondersteunen jou hierbij. Onze klant is een jong en dynamisch bedrijf samengesteld uit enthousiaste medewerkers die constant op zoek zijn naar nieuwe ideeën om de software te verbeteren en die gedreven zijn door hun specialisatie in complexe loonadministratie.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier