HR Consultant Menen
Actief Interim NV
Ieper, West-Vlaanderen, BE
16 uur geleden
source : Jobat

Zin in een commerciële job maar zonder "op de baan" te moeten? Geboeid door de wereld van werving en selectie?

Misschien heb je die job al maar droom je toch stiekem van de Beste Werkgever?

Goed nieuws dan, in beide gevallen is Actief jouw 'match'!

Word onze collega HR-consultant in Menen.

De job, in grote lijnen :

Als HR Consultant ben jij degene die bedrijven overtuigt van jouw kandidaat en voor kandidaten direct de juiste job vindt.

Dienstverlenend maar wel commercieel!

Voor je commerciële successen verzorg jij nadien natuurlijk ook een feilloze personeelsadministratie.

Hoe ziet jouw doordeweekse dag er zoal uit?

Alles begint met de juiste job omschrijving. Die stel jij samen, op basis van de informatie van de klant. Hier komt je luisterend oor goed van pas, je weet feilloos te achterhalen wat de klant precies wenst.

Verder ben je een vlotte prater, dus je durft ook stevig door te vragen.

Daarna ga je op zoek naar dé kandidaat. Dat kan bijvoorbeeld door het schrijven van een ijzersterke vacaturetekst. Uiteraard beschikken wij ook over een goedgevulde database en je hebt toegang tot alle mogelijke jobsites, social media, LinkedIn, .

Wie weet, misschien heb jij nog andere schitterende ideeën, wij zijn een en al oor!

Je kandidaat is ook je klant dus voor een goede kandidaat laat je geen kans onbenut om hem / haar ergens aan de slag te krijgen.

Je zoekt naar geschikte vacatures, je prospecteert via mail of telefoon, je negotieert en je overtuigt de klant. Geef het een jaartje de tijd en je kent élk bedrijf in de onmiddellijke regio en zij jou, want je krijgt de reputatie van top recruiter en vertrouwenspersoon.

Uiteraard moet er ook een stuk administratie afgehandeld worden : opmaak van contracten, loonverwerking, sociale documenten, Saai?

Absoluut niet, af en toe een welkome afwisseling in het takenpakket.

Wij staren ons niet blind op diploma's of specifieke studierichtingen. Heb je een bachelor diploma, prima! Echter even belangrijk voor ons is je denkniveau en / of je werkervaring.

We willen je met veel plezier en op alle vlakken begeleiden om een onmisbare schakel in ons team te worden. Wat we van jou verwachten is dat je zelf je enthousiasme meebrengt.

Aangezien het een grenskantoor is verwachten we een gesproken kennis van het Frans.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier