Product Manager
EyeTech Solutions
Leuven, Belgium
20 uur geleden
source : ictjob.be

Klaar om Innovatie en Digitalisatie hand in hand te laten gaan? Dit Software huis dat reeds jaar en dag actief is op nationaal vlak kijkt wegens enorme groei momenteel uit naar een nieuwe werkkracht! Bij deze speler staat alles omtrent innovatie centraal en is de agile way of working sterk ingeburgerd.

Ben jij de nieuwe bouwsteen om deze organisatie naar een hoger niveau te tillen? Jobomschrijving In deze rol als Product Manager ben je verantwoordelijk voor de gehele product life cycle, vanaf strategische planning tot operationele uitvoering In samenspraak met het verschillende stakeholders (Delivery, Marketing & Sales) evalueer je nieuwe ideeën en werk je product verbeteringen uit.

Je blijft op de hoogte van de nieuwste markttrends en bekijkt waar je product op de markt kan verbeteren! Profiel Je hebt reeds een 4+ jaar ervaring als Product Manager, Kennis van Software development is een plus! Een sterk analytisch denkvermogen aangevuld met communicatie vaardigheden zodat je als brug kan fungeren tussen Stakeholders en interne business units!.

Kennis van CAPEX en OPEX is een must! Je krijgt energie om te werken in een snel groeiende omgeving, Multi-tasken is voor jou geen probleem! Aanbod Een aantrekkelijk bruto jaarsalaris dat marktconform is en kan oplopen tot 75.

000 euro afhankelijk van je ervaring. 29 vakantiedagen voor de correcte work-life balance te garanderen en zo voldoende vrije tijd te hebben voor jouw gezin.

Dagelijkse maaltijdcheques om van een heerlijke lunch te genieten! Een mooie nettovergoeding waarmee je dagelijke onkosten meer dan gedekt worden.

Een kwaliteitsvolle bedrijfswagen aangevuld met tankkaart om zonder zorgen je dagelijkse verplaatsingen te maken. Een interessante hospitalisatie- en groepsverzekering om zeker te zijn van jouw toekomst.

Een GSM op maat aangevuld met abonnement. Leuke werksfeer met tal van activiteiten zoals workshops en uitstappen, zo ga je elke dag met een brede glimlach naar het werk toe.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier