AP ACCOUNTANT - Servicesector - Roeselare
James Woodman
Roeselare, Belgium
4 dagen geleden
source : Experteer

Client DetailsBen je op zoek naar een opportuniteit met een gevarieerd takenpakket? Een werkplek waar je steeds goedgeluimd naar je werk gaat en tal van opleidingsmogelijkheden biedt?

Beschik je over sterke communicatie-skills en heb je oog voor detail?Dan is dit dé geschikte opportuniteit?Deze Internationaletopper, regio Roeselare, is momenteel op zoek naar een APAccountant om hun team te versterken en verder mee te bouwen aan hun succesverhaal.

DescriptionInboeken van bankenBeheer van betaalagendaBehandeling van uitgaande betalingenJe krijgt de kans om medeverantwoordelijk te zijn voor de maandelijkseclosing.

Naast bovenstaande taken krijg je de opportuniteit om jouw kennis nog breder te laten toenemen met verschillende Adhoc taken.

ProfilesJe bent in het bezit van een economische BachelorJe beschikt over een eerste relevante werkervaringOfferEen brutojaarsalaris van 35.

500 à 40.000 EUR, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.Een financieel interessante groepsverzekering.Een hospitalisatieverzekering.

De nieuwe maaltijdcheques van €8 per dagEen dynamisch en gedreven team, waarbij je elke dag gemotiveerd wordt om het uiterste van jezelf te geven en je elke dag met voldoening naar huis gaat.

Je beschikt over een gevarieerd takenpakket waardoor jouw kennis keer op keer zal worden aangescherpt. Op die manier bouw je non-stop aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je komt terecht in een innovatieveomgeving die meegaat met zijn tijd.Interesse in deze vacature? Solliciteer nu online en stuur je cv in Word formaatHeb je nog vragen?

Telefonisch kan je me bereiken op het nummer 09 233 35 15Deze vacature wordt beheerd door Kristof & AlexandreJouw kandidatuur wordt steeds zeer confidentieel behandeldJob SummaryType : PermanentID : KDc090909 1599648725

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier