CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER
Hays Response Herentals
Olen, Antwerp, BE
15 uur geleden
source : Monster

Uitbreiding nieuw team - Franse markt Regio Olen Internationale marktleider in sector, B2 Onze klant is gevestigd in Olen en ideaal bereikbaar met de wagen.

Je start in een uurrooster waarin je onderling jouw werkuren kan bepalen, hetgeen je work-life balance zeker ten goede zal komen! Je komt in een omgeving terecht die tal van opleidingen biedt alsook kansen om bij te leren.

Met de nodige motivatie en inzet zijn zowel horizontale als verticale doorgroeimogelijkheden zeker aanwezig! In dit nieuwe team zal je de kans krijgen om je de functie eigen te maken en mee de nodige structuur aan te brengen.

Je staat in voor de opvolging van bestellingen, vragen en problemen en toont daarnaast eigen initiatief om jouw klanten zo goed mogelijk verder te helpen.

Daarnaast beschik je over de mogelijkheid om op korte termijn verder te groeien. Afhankelijk van jou interesses biedt deze firma jou heel wat perspectief! Je hebt een eerste ervaring in een soortgelijke functie achter de rug.

Tevens beheers je het Frans nagenoeg perfect om deze regio mee uit te bouwen! Je vindt klanttevredenheid zeer belangrijk en communiceert graag met interne diensten.

Verder ben je flexibel en trek je graag de nodige taken naar je toe. Daarnaast heb je zin voor initiatief en kleur je graag buiten de lijntjes.

Is deze uitdaging als High Potential jou op het lijf geschreven?! Solliciteer dan nu online of contacteer Hays Herentals voor meer info op Gitte.Gregoor hays-response.be.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier