Google Cloud Engineer (senior)
g-company
Mechelen, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

g-company, de grootste Google Cloud Partner in de Benelux, is momenteel op zoek naar een : Senior Google Cloud Engineer (m / v, fulltime)Bij g-company transformeren we de manier waarop onze klanten zaken doen, door gebruik te maken van de nieuwste Google Cloud oplossingen.

Als betrouwbare en oplossingsgerichte partner gaan we door het vuur voor onze klanten. Wij zijn een ondernemende organisatie van bijna 70 mensen die geloven in de kracht van nieuwe technologie.

Ons hoofdkantoor zit in Utrecht, daarnaast hebben we een kantoor in Mechelen (België) en in Kuala Lumpur (Maleisië). Met de zakelijke tools van onder andere Google Cloud, Salesforce, Freshworks en Monday bieden wij onze klanten betrouwbare oplossingen én continue innovatie.

We zijn altijd op zoek naar hoe we klanten een stap verder kunnen helpen.We zijn er trots op dat we vier keer op een rij Google Cloud Partner of the Year zijn.

Ben je enthousiast om te werken binnen een innovatieve adviesorganisatie, in een bloeiende branche? Lees dan verder.Jouw rolAls Google Cloud Engineer ben je het technisch aanspreekpunt voor onze klanten.

Je bent betrokken vanaf het eerste gesprek met een klant waarbij je onderzoekt wat de wensen zijn. Je hebt een brede en diepgaande technische kennis in verschillende branches, methodieken en producten.

Je werkt samen met je collega-experts en begeleidt en stuurt de klant om schaalbare oplossingen op Google Cloud te ontwerpen en op de markt te brengen.

Jouw verantwoordelijkhedenDe technische behoeften van uw klant identificeren en de oplossing ontwikkelen voor de nieuwe omgeving van de klantHet analyseren van netwerken, data-stromen, opslagproducten en -oplossingen en beslissen welke keuze optimaal is, afhankelijk van de praktische vereisten van de klant Opstellen / ontwerpen van een data-lifecycle of architectuurplan met technische specificatiesOndersteuning accountmanagement bij kwalificatie, oplossingsvoorstellen, uitwerken van aanpak, bij prospectsPrimair (technisch) contact en vertrouwde adviseur voor onze (en Google’s) belangrijkste klantenVoorop lopen in cloud computing, als onderdeel van een team van experts Je werkt en stuurt volgens een projectmatige (vaak agile) aanpakJouw achtergrond : Bachelor in Computer Science of door ervaring gelijkwaardig werk- en denkniveau.

4 jaar ervaring in verschillende aspecten van cloud computing en de dynamiek van de Cloudmarkt en klantbehoeftenSterke affiniteit met Google Cloud, en eventueel een andere grote cloudprovider Ervaring met het schrijven van software in een taal zoals Java, Go, Python of vergelijkbaar.

Mogelijkheid om een technische Cloudoplossing te ontwerpen, te implementeren en te supporten Hands-on ervaring met het traceren en oplossen van problemen t.

a.v. infrastructuur en / of datastromenBekwaam in zowel Nederlands als Engelsjouw x-factor : Diepgaand begrip van en interesse in (hedendaagse) data-lifecycles, data-modellering, ICT infrastructuren, continue integratie / implementatie , SQL / NoSQL, beveiliging, netwerken en cloud-based delivery modellen.

Op verjaardagen maak je iedereen enthousiast over jouw vakJe kunt je schoonmoeder uitleggen wat een Kubernetes-cluster of het verschil tussen SQL & NoSQL is Mogelijkheid om complexe technische concepten te communiceren naar verschillende doelgroepen.

Een fixer; altijd de klus geklaard met een systematische aanpak zowel zelfstandig als in teamverbandWat we jou hebben te bieden : Een informele bedrijfscultuur waar persoonlijke groei voorop staat.

Een uitdagende rol binnen een innovatieve, dynamische en sterk evoluerende sector Een competitief salarispakket gebaseerd op je kennis en ervaringGeïnteresseerd?

Solliciteer op deze vacature via het formulier of stuur je CV en motivatiebrief naar Martijn Broeren van ons Happiness team :

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier