OPERATOR 2PLOEGEN MET MOOIE VERLONING!
Manpower
Erembodegem, Oost-Vlaanderen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Als operator ben je verantwoordelijk voor het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine : een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg.

Je staat ook in voor het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen; het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine, het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers, het overleggen met verantwoordelijken productie, technische dienst, planning en distributie, ....

Ben je in het bezit van een A2 diploma of heb je technische kennis? Ben je een mature schoolverlater met een technische diploma op zak of heb je reeds enkele, succesvolle jaren werkervaring als een machineoperator in de productieomgeving?

Mensen met pit en gezond verstand, zonder ervaring komen ook in aanmerking!

Ben je verantwoordelijk, betrouwbaar en heb je een stabiele verleden die deze eigenschappen kan aantonen? Sta je ervoor open om in een 2ploegen systeem te werken?

Werkuren 6 - 14u en 14 - 22u) In het bezit zijn van een heftruckattest is altijd een pluspunt!

Dan ben je de kandidaat waar wij naar op zoek zijn!

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier