.Net ontwikkelaar met een nadrukkelijke interesse in onderzoek
Austin Bright
Berchem, Antwerp, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Het is voor jou altijd een innerlijke strijd geweest om te kiezen tussen de twee carrièrepaden van een pure ontwikkelaar en het voeren van onderzoek naar bepaalde software.

Dit bedrijf biedt je de kans om beiden van jouw passies te combineren in één functie. Doordat hun software nog in volle bloei is, zoekt men hier iemand met een R&D mentaliteit.

Daarnaast moet je het product je eigen kunnen maken om klanten de meerwaarde te laten beleven. Jouw verantwoordelijkheden : .

Net developer, Angular, IoT (bleutooth), mobiele applicatie & React. Als teamlid zal je hier verantwoordelijk zijn voor de huidige software en de verschillende prototypes verder te ontwikkelen.

Je bent voor je projecten van A tot Z verantwoordelijk en samen met jouw drie collega's denken jullie verder aan de verbetering van de software.

Je zal hier verder moeten verdiepen in de architectuur van microservices. Jouw profiel : .Net developer, Angular, IoT (bleutooth), mobiele applicatie & React.

Een grote honger naar het werken met een verscheidenheid aan technologieën en methodes. Je hebt een creatieve mindset en ben van nature eerder assertief.

Je wilt heer en meester worden van het product. Je trek graag projecten naar je toe en beschrijft jezelf als iemand die graag een stap extra zet om aan de gewenste resultaten te komen.

Je bent op zoek naar een functie waar ontwikkeling en onderzoek van evenveel belang geniet. Hierdoor kan je je ten volle in beide verdiepen.

Master in (Toegepaste) Informatica of Computerwetenschappen en meer dan drie jaar professionele ervaring met .Net C#, Angular en SQL.

Kennis van IoT, mobiele applicaties of React is een pluspunt. Je bent een echte teamspeler die veel belang hecht aan een goed groepsgevoel! .

Net developer, Angular, IoT (bleutooth), mobiele applicatie & React. - Locatie : Berchem Ons aanbod : .Net developer, Angular, IoT (bleutooth), mobiele applicatie & React.

Een bedrijf in volle bloei die het nodige investeert in haar werknemers en hen de vrijheid biedt om zelfstandig te werken aan hun projecten in een modern kader en via een agile manier.

Deze investeringen stoppen uiteraard niet bij opleidingen, maar wordt doorgetrokken op vlak van loon en extralegale voordelen.

Naast een aantrekkelijk brutoloon, geniet je hier van een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, gsm-abonnement en laptop.

Men stimuleert je hier om nieuwe technologieën of methodes aan te brengen en te onderzoeken hoe men de software kunnen optimaliseren.

Enige flexibiliteit op vlak van startuur en de mogelijkheid om één dag vanuit thuis te kunnen werken. Keywords : .Net developer, Angular, IoT (bleutooth), mobiele applicatie, React & Berchem Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn?

Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier