Ploegbaas
AGO Jobs & HR
Heist-op-den-Berg, Antwerpen, BE
8 uur geleden
source : Jobat

Elke dag de lekkerste tapas klaarzetten? En je in zuiderse sferen wanen op het werk? Ga aan de slag als ploegbaas bij Beliès.

Beliès maakt mediterrane delicatessen zoals olijven, tapenades, antipasti,... als de beste.Je staat als ploegbaas in voor kwaliteit, productiviteit, personeel en techniek.

Je levert bijstand aan operatoren, je lost de eerste storingen op, je verwittigt de technische dienst indien nodig.Als ploegbaas sta je in voor het vlot verloop van het totale productieproces.

Met het oog op rendement en kwaliteit zet je de juiste mensen daar waar nodig. Je stuurt lijnoperatoren bij en begeleidt hen om de te voorziene targets, vooropgesteld door de budgetten, te behalen.

Je behoudt het overzicht en staat in contact met de plantmanager en productieplanner.Je neemt deel aan productiemeetings en brieft bij shiftwissel de collega ploegbaas.

Je doet voorstellen ter verbetering en evalueert medewerkers.

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand dieTechnisch aangelegd isLeidinggevende capaciteiten heeftMatuur, stressbestendig, organisatorisch en plichtsbewust isOog voor rendement en productiviteit heeftEen sterke teamplayer is Met ervaring als leidinggevende People minded met oog op rendement en kwaliteitNaleven en laten naleven van HACCP regelsWerken in 2 ploegen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier