FINANCIAL CONTROLLER
James Woodman
Belgium
3 dagen geleden
source : Experteer

Client DetailsWil je graag helpen met de ontwikkeling van de organisatie en het optimaliseren van processen? werk je graag proactief binnen een hecht team?

Deze moderne en groeiende onderneming is op zoek naar een Financial Controller om hun financieel team te versterken!DescriptionJe bent verantwoordelijk voor de Finance, rapporteringen en controlling binnen de organisatie.

Je hebt affiniteit met rapportering software en werkt proactief aan het optimaliseren van de bestaande systemen.Daarnaast ben je vertrouwt met het werken volgens deadlines en sta je in voor de controle op financiële en operationele gegevens.

ProfilesProfielJe behaalde een financieel economische master.Je beschikt over 2 jaar ervaring binnen Finance.OfferEen stevig bruto jaarsalaris van €45.

000 tot €55.000 afhankelijk van eerdere ervaring.Een leuke bedrijfswagen.Maaltijdcheques van €7 per dag.Hospitalisatieverzekering van DKV.

Een interessante groepsverzekering.Een netto onkostenvergoeding van €125 per maand.Een laptop en smartphone geven je de vrijheid om te werken waar en wanneer jij dat wil.

Zo ben je flexibel en blijf je meester over jouw work-life balans.Job SummaryType : PermanentID : ATJ211100 1603291064

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier