Mecanicien productie - dagwerk - Vast contract
Client of Manpower
Veurne, West-Vlaanderen, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Als mecanicien ondersteun je de technische dienst naar operationeel houden van het machinepark (sorteer-, bewerkings-, verpakkingsmachines, transportbanden, etc.

Hierbij zal je ondersteunen bij het ombouwen van de machines bij productiewissels, machineonderdelen reviseren en herstellen, mechanische constructies lassen, kettingen, lagers en tandwielen herstellen en smeren, etc.

De mecanicien waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een A2 mechanica, mechanische vormgevingstechnieken,.. en heeft een eerste werkervaring als industrieel mecanicien.

Hierdoor heb je een goede vaardigheden naar constructie-, revisie- en laswerk. Kan je technische documentatie begrijpen, plannen lezen, onderhoudsopdrachten uitvoeren, etc.

en de technische dienst ondersteunen bij vernieuwings- of automatisatieprojecten

Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een sterk groeiend internationaal bedrijf dat bekende producten maakt. Conform je kennis en ervaring krijg je een zeer mooi uurloon aangevuld met en maaltijdcheques (€8).

Na een opleidingstraject zal je ook steeds meer zelfstandig werken en doorgroeimogelijkheden krijgen.

Interesse? Solliciteer dan via onze website en binnen de twee werkdagen nemen wij contact op, discretie verzekerd!

Vragen? Tycho.paepe manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier