JUNIOR TECHNIEKER WINDMOLENS - CONTRACT ONBEPAALDE DUUR
Manpower
Lokeren
1 uur geleden

Job Description

Je wordt klaargestoomd om specialist te worden in windmolens. Zo zal je een hoogstaande opleiding volgen in België, Nederland en Duitsland.

Hierna begin je ervaring op te doen met de nieuwste technologieën als technieker in windmolens in de regio van Oost-Vlaanderen.

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een firma gespecialiseerd in windmolens en andere vormen van hernieuwbare energie, zijn we op zoek naar junior techniekers met interesse voor windmolens (m / v).

Candidate Profile

Je hebt een technische diploma elektromechanica / elektriciteit of bent gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt geen ervaring of een eerste werkervaring.

Je hebt geen claustrofobie of hoogtevrees.

Je bent flexibel qua werkuren.

Client Offer

Je krijgt een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met doorgroeimogelijkheden.

Voor dit bedrijf is work-life balance een belangrijk gegeven. Ze zijn flexibel qua werkuren. Zowel interne als externe opleidingen zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte.

Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier