Key Account Manager België en Luxemburg - Mechelen
Eneco
Ons kantoor vind je in Mechelen, Battelsesteenweg 455i.
6 dagen geleden

Wat zoeken wij?

Als Key Account Manager België en Luxemburg ben je verantwoordelijk voor de gehele verkoopcyclus van je klantenportfolio.

Van het maken van het eerste contact tot de indiening van het aanbod tot de sluiting van het contract. In de kern adviseer je klanten over complexe laadoplossingen.

Onze doelgroepen zijn zeer divers en kunnen grote ondernemingen tot KMO’s, autodealers / importeurs, leasemaatschappijen zijn en zelfs Freelancers.

Het sluiten van mooie deals geeft je energie en een extra stimulans om relaties uit te breiden of nieuwe relaties aan te gaan.

Om onze dienstverlening te innoveren en te verbeteren analyseer je voortdurend de markt en de concurrentiesituatie zodat je bijdraagt aan de ontwikkeling van onze producten, diensten en aanbiedingen.

Wat vinden wij belangrijk?

Natuurlijk zijn alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Dat vinden we niet meer dan logisch. Alleen is dat uiteindelijk niet waarvoor jij fluitend uit dat bed stapt.

In een sector (en vooruit, ook maatschappij) waarin het tempo hoog ligt, leunen wij af en toe bewust achterover. Ben je fit?

Zit je lekker in je vel? Loopt je persoonlijke ontwikkeling nog in de pas met jouw ambitie? Voel je je gehoord, gezien, gewaardeerd?

Heb je wel genoeg contact (en als het even kan : lol) met collega’s? Die vragen stellen wij ons dagelijks, zodat jij optimaal uit de verf komt.

Over jouw functie

Bij ons werken bijzonder gedreven mensen aan een bijzonder goed product. Daarom past niet iedereen bij ons. Check dus eens of je je hierin herkent :

 • Je dopt jouw eigen boontjes en wacht niet af tot je een opdracht krijgt.
 • Afgesloten studies of vergelijkbare kwalificaties, in het ideale geval werkervaring in een commerciële functie met een uitgebreid netwerk in automotive of de installateurs wereld.
 • Een ondernemer in hart en ziel, evenals resultaatgerichte, besluitvormende pioniers met een sterke, boeiende persoonlijkheid en een hoge zelfmotivatie.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden - Je weet hoe je een training moet houden. Je enthousiaste, op kennis gebaseerde betrokkenheid maakt je een echte motivator.
 • Je werkt gestructureerd, gepland en resultaatgericht. Je verwacht dit ook vanuit je omgeving. U hecht belang aan het naleven van afspraken en afspraken.
 • Sterke klantgerichtheid. U bent proactief en alleen tevreden als de klant is.
 • 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie met uitgebreide kennis van verkoopstrategieën in een jonge markt.
 • Goede kennis van het Nederlands en het Frans en Engelse vaardigheden
 • Over Eneco eMobility

  We maken elektrisch rijden voor onze (meestal zakelijke) klanten gemakkelijk. Dat doen we door levering, installatie en exploitatie van laadpalen.

  In 2007 begonnen als project binnen ons moederbedrijf Eneco zijn we inmiddels een zelfstandig, internationaal bedrijf met meer dan 90 collega’s.

  Vanuit ons eigen kantoor in hartje Rotterdam bedenken we slimme maatwerkoplossingen. Zingeving en de drive om de wereld duurzaam te maken is wat ons bindt.

  Denk je dat wij een match zijn?

  Stuur je CV naar Lisette.Besseling eneco.com en zet in je begeleidende mail waarom jij denkt dat we een match zijn.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier