WEGENWERKER REGIO OVERIJSE
Accent
Overijse, BE
6 dagen geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Alswegenwerker regio overijse

 • heb je een zeergoede eerste ervaring als wegenwerker : grondwerken rioleringenbestratingen huisaansluitingen boordstenen klinkers
 • ben je flexibel zelfstandig en kan je teamwerken
 • heb je verantwoordelijkheidszin
 • Functie-eisen

  Jevoert opbraak- grond- en funderingswerken uit. Je legt rioleringenwaterafvoer en andere leidingenstelsels aan. Je plaatst en hersteltverhardingslagen voor wegen inritten voetpaden parkeerterreinenstapelplaatsen enz.

  Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheidvan openbare wegen en infrastructuur. Je streeft dan ook absolutekwaliteit na.

  Je kan je uitdrukken in het Frans of in hetNederlands

  Arbeidsvoorwaarden

  BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

  Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

  Ons doel samen met jou degepaste job vinden. Accent Construct de specialist in het invullenvan jobs in de bouw is een uitzend-selectiebedrijf met een focus opjobs die uitzicht geven op een vast contract.

  Een competitief loonin een 40u / week. Een gevarieerde job met toekomstmogelijkheden. Eenaangename en open werksfeer!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier