HR Consultant Talent Selection & Development
Hudson Belgium NV
Brussel-Gent-Antwerpen, Antwerpen, België
19 uur geleden
source : Jobat

Potentieel van medewerkers in kaart brengen, ontdekken en ontwikkelen, daar draait het om in onze afdeling Individual Talent Management.

 • Als Consultant Talent Selection & Development word je betrokken bij de evaluatie en ontwikkeling van talent via assessment centers en via development en learning centers .
 • Zo kan je je expertise verder ontwikkelen inzake potentieelinschatting. Je schrijft ontwikkelingsgerichte rapporten, geeft feedback aan klanten en kandidaten en stelt samen met hen een personal development plan op.

  Voor je projecten neem je zelf verantwoordelijkheid van a tot z. Je verwerft snel ervaring als assessor in de bredere zin van het woord en je wilt echt een klankbord vormen voor je klanten.

 • Het inschatten van potentieel doe je niet zomaar. Al onze consultants worden ingewijd in onze Hudson methodologie via een uitgebreid opleidingstraject .
 • Je detecteert breed HR-vragen en werkt samen met je collega-experten van andere Hudson afdelingen om klantenvragen te beantwoorden en totaaloplossingen te bieden.

 • Je hebt een Masterdiploma en 1 à 3 jaar relevante professionele ervaring . Kennis van assessments is een echte troef. Een uitstekende kennis van het Frans of het Engels is gewenst.
 • Je bent klantgericht ingesteld en houdt van contacten leggen en netwerken. Je bent flexibel en je maakt frequent verplaatsingen naar klanten en naar onze andere kantoren.

 • Als persoon ben jij servicegericht, dynamisch, een ondernemer, iemand die autonomie naar waarde schat. Binnen een sfeer van vertrouwen en collegialiteit, krijg jij de ruimte om initiatieven te nemen en jezelf te ontplooien binnen het brede domein van HR.
 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

  Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

  Solliciteer dan vandaag nog!

  Vragen? Contacteer Catherine Hubin op +32 2 610 27 98.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier