Interne Sales Medewerker
Robert Half Belgium
Gistel, West Flanders, Belgium
il y a 6j

Een groeiend en dynamisch bedrijf regio Gistel zijn wij op zoek naar een Interne Sales Medewerker op voltijdse of 4 / 5e basis in kader van een vaste aanwerving.

Dit productiebedrijf dat internationaal actief is zoekt iemand ter uitbreiding van het huidige team. Ze staan gekend voor hun maatschappelijk verantwoord ondernemen, professionele aanpak en can do mentaliteit.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het salesteam bij de opmaak en opvolging van offertes, het beheren van je eigen klantenportefeuille en de klantengegevens in het CRM pakket.

Daarbovenop doe je ook aan telefonische prospectie , zo zal je nieuwe klanten contacteren om te luisteren naar hun behoeften om zo bij voorkeur nieuwe klanten te genereren.

Bestaande klanten sta je ook te woord omtrent hun bestellingen of de lopende offertes . Je wordt ook betrokken in salesmeetings zodat je steeds op de hoogte bent van het reilen en zeilen en weet waar de noden ligt bij de klanten en het salesteam.

Men zoekt iemand die bij voorkeur over een Bacheloropleiding en een eerste soortgelijke ervaring beschikt. Daarnaast heb je een goede kennis Frans en Engels gezien deze talen op regelmatige basis aan bod zullen komen.

Qua persoonlijkheid ben je klantvaardig , commercieel ingesteld , flexibel ingesteld en punctueel .

Dit is een fulltime of 4 / 5e functie in kader van een vaste aanwerving. Dit binnen een goed draaiend bedrijf met een collegiale werksfeer en in een filevrije omgeving! Een correcte verloning wordt voorzien aangevuld met extralegale voordelen.

Deze firma biedt ook doorgroeimogelijkheden , eventueel naar externe sales indien dit jouw ambitie zou genieten.

Kan deze opportuniteit jou interesseren? Twijfel dan niet, solliciteer vandaag nog!

Robert Half BV verwerkt de gegevens van sollicitanten die nodig zijn om de sollicitatieprocedure uit te voeren. Meer informatie over gegevensbescherming, in het bijzonder over uw rechten, vindt u op https : / / www.

roberthalf.be / nl / privacybeleid .

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature