Project Medewerker Air Monitoring (Environmental Testing)
Eurofins
Nazareth, BE
3 dagen geleden

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal life sciences bedrijf. Eurofins biedt haar klanten in diverse sectoren een uniek aanbod van analytische testen en diensten om het leven en onze omgeving veiliger, gezonder en duurzamer te maken.

Wat je eet, het water dat je drinkt, jouw noodzakelijke medicijnen? Eurofins werkt samen met de grootste bedrijven ter wereld om ervoor te zorgen dat de producten die zij leveren veilig zijn, hun ingrediënten authentiek zijn en de etikettering nauwkeurig is.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van testen voor voedingsmiddelen, milieu, farmaceutische en cosmetische producten, alsook in CRO-dienstverlening voor Agrosciences.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste onafhankelijke markleiders in testing en diensten voor genomica, discovery farmacologie, forensisch onderzoek, CDMO, geavanceerde materiaalwetenschappen en voor ondersteuning van klinische studies.

In ongeveer 30 jaar is Eurofins gegroeid van één laboratorium in Nantes (Frankrijk) tot een netwerk van meer dan 900 onafhankelijke bedrijven in meer dan 50 landen.

Eurofins staat voor meer dan 800 laboratoria en 50.000 medewerkers. Eurofins biedt een portfolio van meer dan 200.000 analytische methoden om de veiligheid, identiteit, samenstelling, authenticiteit, oorsprong, traceerbaarheid en zuiverheid van biologische stoffen en producten te evalueren.

Bovendien is Eurofins wereldwijd toonaangevend en sterk groeiend in het domein van gespecialiseerde klinische diagnostische testen.

In 2019 behaalde Eurofins een totale omzet van 4,56 miljard EUR en behoorde het tot de best presterende aandelen van Europa in de afgelopen 20 jaar.

Eurofins Air Monitoring is gespecialiseerd in het nemen van monsters en de analyse van verschillende soorten luchtemissies en voeren al jaren een zeer uitgebreid pakket aan metingen uit volgens de Vlarem II en Vlarem III wetgevingen.

De toegepaste monsternames en analysemethoden zijn gebaseerd op nationale en internationale normen. Ook de prestatiekenmerken zijn zorgvuldig vastgelegd en worden continu getoetst door middel van eerste-, tweede- en derdelijns controles.

Eurofins Air Monitoring beschikt over diverse teams, die met hun meetwagens de gevraagde metingen bij u kunnen komen uitvoeren en heeft vestigingen in Nazareth (Gent) en Kuringen (Hasselt).

Functieomschrijving

Als Project Medewerker luchtemissiemetingen werk je aan het opstellen van rapporten van uitgevoerde luchtemissiemetingen.

Je controleert de data van de veldmetingen, maakt conclusies op en voegt deze samen in een rapport voor de opdrachtgever.

Je beantwoord (prijs)vragen van opdrachtgevers en communiceert met hen over vereisten voor de uitvoering van de metingen en planning van de metingen of rapportages.

Naast het rapporteren van luchtemissiemetingen ben je een all-round Project Medewerker die ondersteunt bij het voorbereiden, verpakken en verzenden van stalen uit het veld.

Je volgt de status van de verzonden stalen op en controleert de ontvangen resultaten van het laboratorium. Je ondersteunt onze planner bij het inplannen van de medewerkers en de voorbereiding van de velddossiers.

Je werkt nauw samen met je collega’s, zowel met de veldmedewerkers voor het verkrijgen van de correcte data uit het veld als je collega’s op kantoor om de rapportage correct af te ronden en andere ondersteunende activiteiten.

Je werkt volgens het kwaliteitssysteem van Eurofins Air Monitoring, je hecht belang aan nauwkeurig en correct werken, je maakt deel uit van een groeiend bedrijf waar je kansen krijgt om je verder te ontwikkelen en een divers takenpakket op te pakken.

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over een bachelordiploma, bij voorkeur in chemie of biotechnologie of als (industrieel) ingenieur.
 • Zeer) goede kennis van Excel.

 • Ervaring met het uitvoeren of rapporteren van luchtemissiemetingen is een plus maar is niet vereist, we leren je alles wat je moet weten.
 • Ervaring met werken met of volgens een kwaliteitssysteem of laboratoriumwerk is een plus.
 • Je bent flexibel, kan accuraat en zelfstandig werken.
 • Je bent kwaliteitsgericht, een teamplayer en communicatief vaardig.
 • Aanvullende informatie

 • Een uitdagende werkomgeving binnen een ambitieuze, internationale en sterk groeiende organisatie
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
 • Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden
 • Een team met enthousiaste en gedreven collega’s
 • Kortom : een echte uitdaging voor een ambitieuze, energieke en creatieve professional die denkt in oplossingen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier