Productmanager - Brussel (BE)
AG Insurance
Brussel, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Wij zoeken een productmanager (m / v) die actief zal bijdragen aan in de ontwikkeling, de communicatie en de commerciële ondersteuning van onze producten of acties.

Business Development : Je volgt de marktomgeving van de aanvullende ziekteverzekeringen en dekking arbeidsongeschiktheid consistent op.

Dit via het uitvoeren en analyseren van marktonderzoeken met betrekking tot onze concurrentiële positie, de klantenbehoeften en de marktsituatie.

Je gaat op zoek naar commerciële opportuniteiten binnen het eigen productengamma en in de (verzekerings)wereld. Je draagt bij tot de vormgeving en uitwerking van de Health Care strategie.

Toepassen van operationele en strategische marketingtechnieken : Je werkt mee aan de ontwikkeling en de lancering van goedgekeurde nieuwe producten en diensten Je ontwikkelt en optimaliseert de commerciële ondersteuning van producten en acties.

Je stimuleert en ondersteunt cross- en upselling binnen de beroepsgebonden en particuliere portefeuille Project managem...

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier